Jobba hos oss

Liljeholmens gymnasiums ligger på Lövholmsvägen 2 i Liljeholmen. Vi erbjuder en centralt belägen, trivsam arbetsplats med stor kompetens inom andraspråksinlärning.
Liljeholmens gymnasium bedriver undervisning i svenska som andraspråk för nyanlända ungdomar i åldern 16-19 år. Skolan har kontinuerlig antagning och kan ta emot drygt 300 elever. Vid läsårets slut fortsätter de flesta av våra elever sina studier vid någon av Stockholms gymnasieskolors Språkintroduktion.

Eftersom Liljeholmens gymnasium har kontinuerlig antagning behöver vi rekrytera lärare allt eftersom elevantalet växer. Vi söker dig som är legitimerad lärare och har behörighet i svenska som andraspråk upp till år 9. Vi ser gärna att du även är bekant med grundskolans matematik då matematiksvenska ingår i tjänsterna. Dessutom är det bra om du har kunskap om och intresse av något praktiskt-estetiskt ämne exempelvis idrott, musik, bild, data och teater eftersom vi erbjuder eleverna pröva-på-kurser i bl.a. dessa ämnen.

Vi lägger stor vikt vid värdegrundsarbete och för oss är det en självklarhet att du själv har en värdegrund som innebär att du ser olikheter som en tillgång.

Är du intresserad - hör av dig till skolans rektor:

hjordis.lonnberg@stockholm.se

Kategorier: